Logo Alamo.nl

Inloggen

Promoties

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke autohuur aanbieding voor uw vakantie of rondreis met een huurauto? Hier vindt u alle lopende aanbiedingen en kortingscodes die het huren van een auto nog goedkoper kunnen maken. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van onze aanbiedingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Alamo.be en ontvang aanbiedingen, kortingen en kortingscodes in uw mail. Regelmatig hebben wij diverse acties voor autohuur in Amerika en Canada. Maar ook aanbiedingen op huurauto's in Spanje, Frankrijk en andere populaire autohuur bestemmingen.

Black Friday promotie

Black Friday promotie bij Alamo.be

Wist u dat Black Friday van oorsprong Amerikaans is? Deze dag vindt altijd plaats op de 4e vrijdag in november en markeert de eerste vrijdag na Thanksgiving. Op Black Friday gelden er vaak interessante kortingen in winkels en online. Daarom hebben wij een Black Friday promotie voor u samengesteld. Huur nu uw auto in Amerika of Canada via Alamo.be en profiteer van een aantrekkelijke korting.

Magazine

Actieabonnement: 2 GRATIS reismagazines

Alhoewel de grenzen binnen Europa weer langzamerhand open gaan, zijn de reismogelijkheden voor de rest van de wereld nog beperkt. Om het thuiszitten wat aangenamer te maken, heeft de uitgever van AmericA MagazineNordic MagazineGriekenland Magazine en Azië & Down Under Magazine in deze bijzondere tijd een eenmalige actie voor nieuwe abonnees!

Korting met Quick Parking

Korting met Quick Parking

Bent u van plan om met uw eigen auto veilig en comfortabel naar de luchthaven te reizen? Speciaal voor onze klanten van Alambo.be hebben wij een interessante korting geregeld met Quick Parking. U ontvangt maar liefst 15% korting wanneer u uw auto parkeert bij de beveiligde parkeerplaatsen van Quick Parking.

members only alamo.be

Ontvang korting als Member van Alamo.be!

Als Member van Alamo.be krijgt u altijd 5% korting op uw huurauto. Deze korting wordt al berekend tijdens de eerste boeking die u maakt. Het lidmaatschap van Members Only kost u eenmalig € 17,50 en is daarna altijd geldig.

aanbieding of korting alamo.be

Geen passende aanbieding of korting gevonden?

Meld u dan aan voor de Alamo.be nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en kortingen van alle autohuur locaties wereldwijd.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •